Per esborrar el compte, segueix aquests passos:

  • Accedeix al teu perfil i prem el botó Configuració.

Perfil Configuració

  • Prem l’opció Esborrar el meu compte.

Esborrar el meu compte

Atenció❗️ Un cop esborrat, no podràs recuperar les dades. Aquesta acció és irreversible.